Château    
de La Penne  
Appartementen
Als één heel vakantiehuis tot 22 personen
Heel geschikt voor families en groepen

Het château als vakantiehuis

Het 18e eeuwse voormalige jachtpaviljoen van de roemruchte markies Luigi Durand de La Penne is smaakvol verbouwd tot vijf ruime, comfortabele appartementen, die aan alle eisen van modern comfort voldoen. Het landelijke karakter van het château is volledig behouden.

De appartementen

Ieder appartement heeft een prachtig uitzicht, een zitkamer en keuken, twee slaapkamers en een badkamer met douche. Op de begane grond zijn een ruime woon/eetkamer met twee open haarden, een grote (woon)keuken met semi-professionele apparatuur en een grote open haard. Verder zijn er op de begane grond twee slaapkamers en een grote badkamer met bad en douche. In totaal biedt het huis plaats aan 22 personen.

Als geheel of per appartement te huur

Het château kan als geheel worden gehuurd of u kunt één of meer appartementen afzonderlijk huren.


Rust én activiteit

Het landgoed is 9 hectare groot en biedt alle gasten de mogelijkheid om zich binnen- of buitenshuis in alle rust te onttrekken aan gezelschap of juist de gezelligheid op de terrassen rond het huis en het zwembad op te zoeken. Ideaal voor groeps -en/of
familiebijeenkomsten.

Faciliteiten van dit vakantiehuis

U vindt een zeer complete uitrusting tot en met een tafeltennistafel, jeu de boules en een aantal fietsen.

Maaltijdbereiding stijl  “cuisine familiale”  door de plaatselijke keukenprinses is mogelijk.

Privé zwembad

Ten oosten van het huis ligt een groot betegeld bronwaterzwembad, met een panoramisch uitzicht tot aan de bergruggen achter Grasse.

 
 
Vakantiehuis appartementen Zuid Frankrijk